zonneluifel
zonneluifel
Linasol
Zonwering met sound & vision

Een strak design dat naadloos aansluit bij minimalistische bouwtrends en state-of-the art technologie (Internet of Things — IoT). Ontdek snel de Linasol!

Een design om bij weg te dromen ... 

Je kunt er niet naast kijken: de huidige bouwtrend is voornamelijk strak en minimalistisch. Daar sluit het design van de Linasol naadloos bij aan. De strenge rechte lijnen van de kast zorgen ervoor dat die discreet past bij je gevel zonder enig storend effect. Bij de Linasol gaan design, toptechnologie, comfort en veiligheid hand in hand!

Feeërieke belichting, magische avonden

In de behuizing zit een optionele witte LED-verlichting ingebouwd die zowel qua intensiteit als qua kleurtemperatuur kan afgesteld worden. Je kiest dus zelf of je fel licht kiest, om te lezen bijvoorbeeld, of gedimd licht als sfeerverlichting. Daarnaast beslis je zelf hoe ‘koel’ of hoe ‘warm’ je dat wit licht laat schijnen, zodat je helemaal zelf de sfeer creëert op je terras.

De voorlijst kan optioneel uitgerust worden met een RGB-LED strip, waarmee je elke gewenste kleur op je terras tovert. Ideaal om een leuke avond met vrienden of familie op je terras op te vrolijken en de nodige ambiance te scheppen.

Feeërieke belichting
linasol-design

Linasol: toptechnologie voor levensgenieters

Zalig genieten van je favoriete muziek op je terras, ook dat kan met de Linasol. In de kast zijn namelijk 2 waterdichte luidsprekers met bluetooth-ontvanger ingebouwd die nauwelijks zichtbaar zijn, maar wel borg staan voor geluid van uitstekende kwaliteit. En om  je lievelingsnummer of –zender op te zetten hoef je je luie zetel niets eens te verlaten: je stuurt alles aan via je smartphone. Het volstaat om de gratis app te downloaden en te installeren op je smartphone of tablet om zowel licht als geluid feilloos aan te sturen.

Contacteer ons voor advies en prijzen