Opbouwrolluiken
Opbouwrolluiken
Opbouwrolluiken
Alle opbouwrolluiken

Een opbouwrolluik is een combinatie van een rolluik én raam. We leveren je buitenschrijnwerk dus als 1 geheel. Volledig op maat. Vervang je de rolluiken en ramen tegelijkertijd? Door de ramen en rolluikkast tijdens de productie samen te monteren blijft het geheel volledig lucht-, water- en winddicht. Geen wonder dat opbouw- of opzetrolluiken de best isolerende oplossing zijn.

Isolerende rolluiken - op maat van jouw thuis

Ramen met geïntegreerde rolluiken zijn volledig water-, wind- en luchtdicht. We maken ze als 1 stuk, waardoor er geen tochtgaten en koudebruggen ontstaan in de rolluikkast. Op die manier heb je geen warmteverlies en lamellen met isolerend schuim.

Ramen en rolluiken in één

Opbouwrolluiken vallen minder op aan de gevel dan voorzetrolluiken. Hoeveel van de kunststof kast er zichtbaar is, hangt af van de beschikbare ruimte in de muur boven het raam. De kleur wordt afgestemd op de rest van het buitenschrijnwerk en eventueel wordt er een aluminium voorplaat gebruikt voor een betere kleurmatch.

Elektrische bediening - veilig en makkelijk

Kies voor elektrische rolluiken en laat die het zware werk doen. We bieden motoren aan met obstakeldetectie, smartphonebediening of met een extrastille werking. Het rolluik stopt automatisch bij obstakels en stevige lamellen en een versterkte onderlat vormen een extra bescherming tegen inbraak.

Wanneer de beste optie?

We installeren de meeste opbouwrolluiken bij renovaties waarbij tegelijkertijd ook gekozen wordt voor Winsol pvc of aluminium ramen en deuren. Ga je bouwen of begin je aan een totaalrenovatie? Dan is er meestal wel ruimte om rolluiken volledig in te bouwen in de spouw. In dat geval zijn inbouwrolluiken meer geschikt. Bovendien zijn deze nóg veiliger en ogen ze esthetischer langs de buitenkant.

Rolluiken voor elke stijl

We maken elk rolluik volledig op maat in onze Belgische fabriek. Hierdoor waken we extra op de kwaliteit van onze producten en leggen we geen duizenden kilometers af om jouw nieuwe rolluiken bij jou thuis te installeren. En maatwerk betekent personalisatie. Werk je opbouwrolluiken af met pvc of aluminium lamellen en laat je adviseren door onze experts in de showroom. Het type lamel heeft invloed op de look en prestatiekenmerken van je rolluik.