huis met screens
huis met screens
Screens

Op zoek naar een esthetische manier om de zon uit je woning te weren? Onze screens zijn daar de aangewezen oplossing voor. Deze vorm van verticale zonwering blokkeert de zonnestralen op jouw ramen zodat de temperatuur van je woning comfortabel aanvoelt tijdens de warme zomerdagen.

De voordelen van screens

Afkoeling in huis

Tijdens de zomer kan de temperatuur binnenshuis heel snel oplopen. Niet iedereen heeft airconditioning en een ventilator is leuk, maar het koelt niet het volledige huis. Het is gedaan met een plakkerig gevoel rond te lopen of ’s avonds niet in slaap kunnen vallen door de warmte die heerst in jouw kamer. 

Screens bieden hiertegen de ideale oplossing. Je houdt de warmte van de zon buiten, maar je kunt toch nog steeds naar buiten kijken.

Op maat gemaakt

Zoals altijd maken we bij Fentris ieder product op maat. Hierdoor kunnen wij een product aanbieden die past bij iedereen zijn behoeftes en persoonlijke smaak.

Bij screens kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een 100% verduisterend doek te nemen. Dit werkt als een eleganter alternatief voor rolluiken en kan de ruimte ook helemaal kunnen verduisteren.

Bescherming UV-stralen

Screens bieden ook de bescherming voor uw interieur tegen schadelijke UV-stralen.

Contacteer ons voor advies en prijzen