pergola-so-climate
pergola-so-climate

Breadcrumbs

SO! Climate
Woon- en terrasuitbreiding zonder oververhitting

Kenmerken van de SO! Climate

De nieuwe Climate-lamellen sluiten in gesloten toestand beter aan op de goot, waardoor het dak helemaal wind- en waterdicht is. Koude buitenlucht dringt minder snel naar binnen.

Dit laat je toe om langer buiten te genieten, ook wanneer het weer of de temperatuur iets minder meezit. Combineer met de alu ramen met dubbel glas voor een nog betere isolatie en beschutting.

  • Lamellen in elke RAL-kleur of met houtlookafwerking

  • Geluidsisolerend: regen klinkt aanzienlijk stiller

Peranda: hybride veranda met een aangenaam binnenklimaat

Wat als je de voordelen van een pergola en veranda zou kunnen combineren, zonder de nadelen? Maak kennis met de Peranda, een hybride outdoor concept zonder oververhitting op warme dagen en met een verkoelend zuchtje wind dankzij de gekantelde lamellen.

Die lamellen stuur je trouwens aan via je smartphone of met de drukknoppen in de paal. Of kies voor volledige automatisatie en laat het kantelen over aan de slimme motor.

Isoleer je Peranda nóg beter door de zijden af te sluiten met onze aluminium (schuif)ramen met dubbel glas. Zo kan je ook tijdens de koudere wintermaanden van je terras blijven genieten.

Pergola-so-climate

Ingebouwde verlichting

Kies uit 8 types verlichting zodat je ook wanneer het donker wordt buiten kan blijven zitten. Dimbaar of regelbaar koud-warm licht, gekleurd licht, spots en zelfs onze kenmerkende sterrenhemel. Dim of schakel de verlichting aan of uit via je smartphone of via de knoppen in één van de palen van je pergola.

Combineer verschillende verlichtingen of kies de meest gekozen opties via onze packs.

Muziek en verwarming

Geen gedoe met het naar buiten sleuren van een radio of speaker. Je SO! Climate pergola heeft subtiel ingebouwde luidsprekers in de paal. Speel je favoriete playlist af vanaf je smartphone dankzij de Bluetoothverbinding.

Extra warmte nodig? Rust je aluminium pergola uit met een infraroodverwarming die snel opwarmt. En de entertainmentliefhebbers kunnen kiezen voor om een projecthouder om films, series en sportwedstrijden te projecteren op een screen.

Sfeerwanden

Zet je terrasoverkapping of bijgebouw helemaal op punt via afsluitingen. Kies uit maar liefst 12 wanden en combineer gerust, zoals bijvoorbeeld het isolerende alu vaste raam met dubbel glas en screens op één zijde.

Ontdek alle sfeerwanden voor extra beschutting, privacy en comfort.

Technische eigenschappen

  • Max. breedte: 6,4 m
  • Max. uitval: 4,5 m
  • Max. hoogte: 3 m
  • Koppelbaar met meerdere units: ja, geen limiet
Contacteer ons voor advies en prijzen