pergola-so-cocoon
pergola-so-cocoon

Breadcrumbs

SO! Cocoon
Buitenkamer met geïsoleerd houten dak

Kenmerken van de SO! Cocoon

Ervaar de geur van echt hout onder je overkapping of tuinkamer. Het geïsoleerde houten dak biedt een beschermd en knus gevoel, net zoals binnen in huis.

Het vaste dak met plafond uit populierenhout is volledig wind- en waterdicht dankzij het unieke design én het isolerend paneel aan de bovenkant. In combinatie met de isolerende wanden blijft de warmte beter binnen en de koude buitenlucht buiten.

Isolerende aluminium ramen met dubbel glas

Een geïsoleerd dak is natuurlijk niets wanneer de warmte langs de zijden kan ontsnappen. Om dat te voorkomen kan je je terrasoverkapping afsluiten met aluminium (schuif)ramen met dubbele beglazing. Dit zijn trouwens dezelfde ramen die we in tal van Belgische en Noord-Franse woningen installeren.

De dubbele beglazing houdt de binnentemperatuur beter op peil. Kortom, je maakt doorheen de 4 seizoenen gebruik van je SO! Cocoon. Bijvoorbeeld als tuinkantoor tussen het groen, als Peranda, een hybride veranda, of als een poolhouse-entertainmentruimte.

Ingebouwd comfort

Breid je leefruimte uit dankzij een tuinkamer of bijgebouw waar je het ganse jaar door plezier beleeft. En dat doe je tot in de late uurtjes want je kan kiezen uit heel wat verschillende types ingebouwde ledverlichting, zoals gedimd wit licht, licht in alle kleuren van de regenboog of een romantische sterrenhemel en spots.

Naast verlichting denken we ook aan ingebouwde Bluetooth luidsprekers om je favoriete muziek af te spelen vanaf je smartphone, stopcontacten of USB laadpunten en zelfs extra verwarming voor tijdens de koudste dagen van het jaar.

Geen keuzestress

We bouwen elke SO! Cocoon buitenkamer op maat. En door verschillende modules aan elkaar te koppelen ontstaan er nog méér mogelijkheden, zoals de SO! Combi met een lamellendak en houten dak.

Bespreek je plannen met de expert in je buurt. We overlopen graag persoonlijk met jou alle configuraties en opties. Of neem al even een kijkje naar de 3 optiepakketten waarbij we de meest gekozen opties bundelden. Ga je voor de basisversie of mag het toch wat meer zijn?

Technische eigenschappen

  • Max. breedte: 6,4 m
  • Max. uitval: 4 m
  • Max. hoogte: 3 m
  • Koppelbaar met meerdere units: ja, geen limiet
Contacteer ons voor advies en prijzen