Pergola Z!P
Pergola Z!P
Pergola Z!P
Terrasoverkapping met hellend dak en geïntegreerde regenafvoer

Maak kennis met de Pergola Z!P, een stijlvolle terrasoverkapping met oproldoek! Deze overkapping met schuin dak hangt aan het huis vast, net zoals een zonneluifel.

Terrasoverkapping met doek en geïntegreerde regenafvoer

Snak je naar een aangename plek om te vertoeven tijdens mooie lente-, zomer- en herfstdagen? De Pergola Z!P zorgt voor dat streepje schaduw en beschermt jou en je gezin tegen de zon.

Is er geen zon? Dan kan je het oproldoek gewoon laten zitten in de kast en valt het daglicht binnen in huis. Handig voor tijdens de donkere dagen wanneer daglicht heel welkom is.

En wat tijdens het typische Belgische miezerweer? Geen nood, de Pergola Z!P is dankzij de geïntegreerde regenafvoer in de palen wel bestand tegen wat regen. Ook de helling van het dak helpt hier mee. Je kan dus gerust blijven zitten tijdens een zomerse regenbui.

Wil je eerder een echte zonneklopper met een strakke, rechte look? Dan is de moderne Pergola Z!P CUBE met plat dak iets voor jou!

Genieten in alle comfort

De Pergola Z!P met waterdicht doek is uitgerust met heel wat handige snufjes die jouw comfort buiten op het terras verhogen. Wat dacht je van sfeervolle ledverlichting door middel van led-strips rondom de pergola en/of spots? 

Maar er is natuurlijk veel meer:

  • Geïntegreerd Bluetooth muzieksysteem
  • 230 V stopcontacten
  • Usb oplaadpunten
  • Volant-plus op zonne-energie (volgens het Black Belt-principe van de SolarFix screens)
  • Infrarood verwarming
  • Regen-, wind- en zonnesensoren

Slimme bediening

En de bediening van dit alles? Dat doe je gewoon via de handige app op je smartphone of tablet!

Wil je je Pergola Z!P liever niet via smartphone bedienen? Vraag dan naar de optionele design drukknoppen. Deze knoppen zijn verlicht én waterdicht en integreren we netjes in één van de palen van je Pergola Z!P terrasoverkapping. Je bedient er niet alleen het uitschuifbaar doek mee, maar ook de verlichting en de screens bijvoorbeeld.

Contacteer ons voor advies en prijzen