Laat je inspireren en adviseren

Het Fentris team staat voor je klaar!

Wanneer je investeert in de opwaardering van je woning, wil je natuurlijk zo zeker mogelijk zijn dat jouw project binnen het voorziene budget en binnen de verwachte tijd afgewerkt kan worden. Daarom kiezen wij voor open communicatie en transparantie. Géén onaangename verassingen, wél perfecte afwerking en blijvende service.

Dat merk je meteen al aan onze offertes; die zijn gedetailleerd en bevatten eenheidsprijzen. Zo heb je zowel een globaal overzicht als gedetailleerd inzicht in wat jouw project concreet inhoudt. Dat laat je toe om de voor jou ideale samenstelling te kiezen.

Fentris adviseert je op onafhankelijke wijze om de juiste keuzes te maken, in functie van jouw criteria met betrekking tot budget, kwaliteit en levertijd.

 

Bovendien kan je ook makkelijk in onze toonzaal terecht om producten van nabij te bekijken, de functionaliteit te testen en de kwaliteitskenmerken tot in detail te ontdekken. In onze toonzaal zal één van onze adviseurs je graag bijstaan.

Fentris is een one-stop-shop voor renovatie van ramen, deuren en poorten. De jongste paar jaar heeft onze aandacht ook gebracht naar outdoor living. En ook daarvoor hebben wij een mooi gamma aan mogelijkheden voor zonwering en terrasoverkapping.

Wil je graag de mogelijkheden graag ontdekken en met ons bespreken?
Dan nodigen wij je graag uit om ’s een bezoekje te brengen aan onze toonzaal.