pergola in de nacht
pergola in de nacht
Pergola Z!P Cube
Een strakke en moderne terrasoverkapping

Op zoek naar een terrasoverkapping met oprolbaar doek die perfect past bij een moderne bouwstijl? Maak kennis met de Pergola Z!P CUBE met haar zonwerend doek en alle comfort dat je nodig hebt!

Moderne pergola met uitschuifbaar doek

Deze terrasoverkapping met doek als zonwering is zoals de kers op de taart voor jouw terras. De strakke, rechte lijnen zorgen voor een modern en minimalistisch geheel, waardoor de overkapping ook uitstekend zal passen bij jouw woning met crepi-afwerking of moderne baksteen.

Liever een pergola die past bij een landelijke of klassieke stijl? Dan is de Pergola Z!P met schuin dak misschien wat je zoekt.

Jij beslist zelf hoeveel schaduw je op je terras wil. Laat daarvoor het doek van de overkapping deels of helemaal uitrollen. En als er geen zon is, dan zit het doek netjes opgerold in de strakke, gesloten kast aan de gevel, net zoals bij een zonneluifel!

Gezelligheid troef: ledverlichting

Geniet van 's morgens vroeg tot 's avonds laat onder je pergola. Dankzij de verschillende ledverlichtingsopties creëer je zelf de juiste sfeer.

Wil je vooral functioneel wit licht om ook wanneer het schemert zonder problemen verder te lezen in je boek? Of zoek je eerder extra sfeermakers zoals gekleurd RGB licht of een diffuus licht dat schijnt op het doek? Ontdek alle mogelijkheden in één van onze showrooms, de mogelijkheden zijn eindeloos! Zo kunnen we zelfs spots integreren in de versterkende dwarsbalk!

Wil je een terrasoverkapping met een hoog comfortgehalte? Ook Bluetooth luidsprekers, een volant-plus op zonne-energie, infrarood verwarming, regen-, wind- en zonnesensoren, stopcontacten en USB oplaadpunten zijn mogelijk!

Handige bediening, altijd bij de hand!

Alle functies van je Pergola Z!P CUBE, zoals het in- en uitschuiven van het doek, de ledverlichting, de Bluetooth speakers, het op- en neerlaten van de ingebouwde screens (optioneel),... bedien je allemaal via de handige smartphone en tablet app! Zo hoef je je nooit af te vragen waar je die afstandsbediening ook alweer hebt achter gelaten!

Wil je graag nog een extra bedieningsmogelijkheid voor die momenten wanneer je jouw smartphone niet bij je hebt? Of je net na je duik in het zwembad de screens even wil sluiten voor de nodige privacy? Dan zijn de design drukknoppen in de paal ook een optie! Deze zijn bovendien waterdicht én verlicht!

Contacteer ons voor advies en prijzen