ALLURA+81
ALLURA+81
aluminium ramen allura+81
ALLURA+81
De beste aluminium ramen en deuren voor je budget

De ALLURA +81 reeks is onze vaste waarde, en dat is geen toeval. Het is dé keuze bij uitstek voor wie op zoek is naar een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding als het op aluminium ramen en deuren aankomt: 100% Belgische productie, afwerking in de eigen atelier en plaatsing door ervaren en geschoolde vakmannen.

Focus op veiligheid

Van je huis een veilige thuis maken, dat willen we allemaal wel. De ALLURA +81 lijn beschikt over een uiterst solide driekamer-systeem met grote wanddiktes langs de buitenzijde en de raamkruk is extra beveiligd tegen doorboren.

In ons glasgamma zitten ook verschillende performante inbraak-werende beglazingen. Tel daarbij de verschillende soorten veiligheidsbeslag waarmee je zelf het niveau van beveiliging samenstelt.

Functionaliteit die ook mooi is

Dat de ALLURA +81 zich in de eerste plaats richt op betaalbaarheid en degelijkheid, betekent niet dat we de 'look' uit het oog verliezen.

Schrijnwerk moet niet enkel thermisch isolerend en veilig zijn, het moet er natuurlijk ook mooi uitzien. Je ramen en je deuren geven immers je woning voor een groot deel mee vorm, en dus doen we een extra inspanning om de profielen zo slank mogelijk te houden. Dat komt ook de lichtinval ten goede.

Afwerking die gezien mag worden

Tot slot besteden we veel zorg aan de afwerking: accessoires die afgestemd zijn op je bouwstijl, keuze voor een onzichtbare afwatering. We werken steeds op maat, zodat de mogelijkheden op vlak van afmetingen en vormen quasi-eindeloos zijn.

Contacteer ons voor advies en prijzen