Zonneluifels
Zonneluifels
Zonneluifels

Heerlijk genieten van je terras of tuin tijdens de warme zomerdagen? Met een zonnescherm kun je optimaal profiteren van je terras of je balkon. Je zit beschut tegen al te felle zon of wind, zodat je de hele dag buiten kunt doorbrengen in optimale omstandigheden. Heerlijk dineren dus, met vrienden of familie. Of zalig loungen en aperitieven, een boekje lezen ...

Kortom, onder één van onze zonneschermen beleef je de perfecte zomerdag!

Waarom kiezen voor onze zonneluifels?

Stalen kettingen

In het armgewricht gebruiken wij stalen kettingen en dit is uniek bij knikarmschermen. Het zorgt voor een feilloze werking en garandeert dat je nog jaren zal genieten van je zonnescherm.

Bediening van je zonnescherm

Automatisering bij onze knikarmschermen is zeker en vast mogelijk. Dankzij Somfy kan je gemakkelijk jouw zonneschermen openen en sluiten met een afstandsbediening. Zo kunt u bijvoorbeeld uw zonnescherm automatisch laten reageren bij wisselende weersomstandigheden.

Met het io-homecontrolsysteem van Somfy kan je je zonwering zelfs vanop een andere locatie laten sluiten en openen. Zelfs bij meerdere schermen kan je kiezen of je ze allemaal tegelijkertijd of afzonderlijk bedient.

Innovatief kipblocksysteem bij een zonnescherm

Onze zonneluifels zijn uitgerust met een innovatief kipblocksysteem. Dit zal ervoor zorgen dat de knikarm functioneert als buffer bij felle windstoten en dus beschadiging van de armen en steunen vermijdt.

Extra opties bij zonneschermen

Bij verschillende modellen hebben we tal van extra opties. Zo kan je bijvoorbeeld er voor kiezen dat er Led-verlichting geïntegreerd wordt in je zonneluifel of kan je verwarmingselementen plaatsen op je zonneluifel om tijdens een frisse nazomerdag toch te genieten van je terras.

Maatwerk

Zoals ieder Fentris product, worden ook onze zonneschermen op maat gemaakt.

Ook heb je opnieuw de keuze uit ons breed waaier aan kleuren zodat we jouw zonwering perfect kunnen laten aansluiten bij de rest van je woning.

Garantie

Op onze motoren, zonweringdoeken en lakwerk krijg je van ons een garantie van 5 jaar. Daarbovenop krijg je op alle bewegende onderdelen een garantie van 10 jaar. Onze producten voldoen ook aan de laatste CE-normeringen.

Contacteer ons voor advies en prijzen