Solarfix
Solarfix
Solarfix
Solarfix screen op zonne-energie

De Belgische zomers worden alsmaar heter, een goeie buitenzonwering is dus noodzakelijk om onze thuis koel te houden. Maak kennis met SolarFix, de voorzetscreen op zonne-energie! Bekroond met de Red Dot Design Award 2020.

Screens op zonne-energie: perfect voor renovatie

De SolarFix screen met zonnecellen is heel geschikt als zonwering op bestaande ramen. De kleine kast van 90 mm diep past perfect in de dag van de meeste woningen. Hierdoor steekt de kast niet uit en blokkeert deze geen invallend licht. Gratis energie én meer lichtinval dus!

Voor grotere ramen tot 12 m² bestaat er ook een versie met een kast van 110 mm diep.

Is er geen stopcontact in de buurt van de ramen? Geen probleem, want dankzij de zonnepanelen is er helemaal geen elektriciteit nodig.

De fotovoltaïsche cellen laden de ultra-krachtige 4 Ah batterij op die de motor aanstuurt. De extragrote opslagcapaciteit zorgt dat de SolarFix bijna 2 keer langer werkt dan gewone screens met zonnepanelen, ook op een bewolkte dag.

Waarom kiezen voor de SolarFix screen met zonnepanelen?

  • Energiezuinig, want je gebruikt de gratis energie van de zon om de motor aan te sturen. SolarFix is daarom een ecologische keuze.
  • Snellere installatie omdat er geen kap- en breekwerk nodig is om kabels te trekken. De ideale en snelste oplossing om je bestaande ramen van screens te voorzien!
  • De installatie gebeurt bovendien volledig aan de buitenkant van het huis. Je hoeft zelfs niet thuis te zijn!
  • Een esthetische en strakke oplossing dankzij de geringe kastdiepte (90 mm) en discreet ingewerkte zonnepanelen. SolarFix is beschikbaar in 4 verschillende designs. Ontdek ze in de showroom in je buurt!
  • Meer lichtinval want de versterkte onderlat verdwijnt volledig uit het zicht onder de screenkast.

Screens: effectieve afkoeling in de zomer

Screens houden tot 85 % van de warmte buiten en zijn een milieuvriendelijkere oplossing dan airco. Bovendien beschermen ze ook tegen schadelijke UV-stralen en voorkomen ze dat mensen binnenkijken.

SolarFix screens beschikken over een ritssysteem waardoor het doek altijd strak gespannen staat en probleemloos hoge windsnelheden doorstaat.

Wil je toch het raam even openzetten? In gesloten toestand zijn deze screens ook 100 % insectenwerend dankzij de ritssluiting aan de zijkanten.

Solarfix

Zonwering op maat

Winsol maakt alle screens op maat, ook de SolarFix. We poederlakken alle onderdelen zelf in onze productie-eenheid in Aalter. Wil je de kleur van de screens perfect afstemmen op je ramen en deuren? Dat kan!

Kies het doek dat bij jouw noden past. Zoals bijvoorbeeld een doek met maximale lichtinval voor beneden en een verduisterend doek in de slaapkamer. Vraag onze adviseurs naar alle mogelijkheden.

De SolarFix screen op zonne-energie zelf ontdekken? Kom langs in één van onze showrooms of download onze nieuwe brochure!

Contacteer ons voor advies en prijzen