aluminium raam Steellook
aluminium raam Steellook
Steellook HI
De cottage design reeks; de renovatie voor landelijke woningen , bijgebouwen of herenhuizen

De Steellook is een reeks aluminium profielen, maar zo afgewerkt worden dat ze de aanblik krijgen van staal. Het is een reeks die vooral populair is als designelement in landelijke bijgebouwen en aanbouwen, zoals poolhouses of oranjerieën.

Kenmerkend bij de Steellook HI zijn de zeer slanke profielen en de opgekleefde kleinhoutverdelingen. Zo wordt het typische ‘cottage design’ effect gerealiseerd: landelijk maar toch behoorlijk strak. Deze stijl komt het best tot zijn recht in rustieke woningen die tijdens een renovatie toch een modern tintje moeten krijgen.

Energiezuinig

De Steellook HI voldoet moeiteloos aan alle eisen op vlak van thermische isolatie, dankzij de ‘spider-technologie’.

De profielen zijn aan de binnenkant opgedeeld in verschillende isolerende luchtkamers, zodat de warmte binnen blijft en de koude buiten wordt gehouden. Daar voegen we ook nog ‘warm-edge spacers’, zodat er geen thermische overdracht is tussen het profiel en het glas. Zo vermijden we condensatie aan de binnenkant van de ramen.

Ramen op jouw maat gemaakt

De ene landelijke woning is natuurlijk de andere niet. En bij de renovatie ervan wil je natuurlijk graag je eigen accenten leggen.

Met Winsol als partner kun je echt elk raam personaliseren: we werken immers altijd op maat. Of het nu gaat over speciale afmetingen en kleurencombinaties of specifieke afwerkingen: we doen steeds ons best om aan jouw eisen tegemoet te komen. Daarbij vervullen we vooral onze rol als adviseur en leggen steeds uit wat de mogelijkheden zijn en waarom.

Contacteer ons voor advies en prijzen