solfix
solfix
Solfix
Screens met ritssysteem

SolFix-screens zijn langs beide zijden uitgerust met een stevig ritssysteem. Zo blijft het screendoek steeds mooi opgespannen. Dat oogt niet enkel strakker, het betekent ook dat de wind geen vrij spel heeft. Je screen is dus bestand tegen harde windstoten.

100% insectenwerend

Hou je niet van muggen of wespen in huis? Met de SolFix houd je in gesloten toestand alle insecten netjes buiten de deur. Je hebt dus geen last van vervelend gezoem of pijnlijke steken.

Minimale inkijk, maximale lichtinval

Met screens profiteer je optimaal van het zonlicht terwijl je het toch fris in huis houdt. Bovendien zorg je voor extra privacy door de inkijk te verminderen.

Toch liever volledige of gedeeltelijke verduistering? Ook daarvoor kun je bij ons terecht, we hebben zelfs screens in het gamma die bijna 100% verduisteren.

Een discrete behuizing

De SolFix is ook een knap staaltje design, geschikt voor elke bouwstijl.

  • SolFix RE met rechte kast. Deze wordt op of in de dagmaat geplaatst zodat er geen storende gevelelementen te zien zijn. De 90mm versie past net onder de baksteen, zodat de behuizing quasi onzichtbaar is.
  • SolFix AR met afgeronde kast. Deze stijl is bijzonder geschikt voor landelijke woningen met een speelse toets. Ook nu weer wordt deze in of op de dagmaat geplaatst.
  • SolFix IN met een ingebouwde kast. Deze wordt in de spouw geplaatst, zodat de behuizing helemaal is weggewerkt.

Geschikt voor grote raampartijen

Met de SolFix 125 RE met een maximale breedte van wel 6 meter en een doekoppervlakte tot 18m² vind je in Winsol ook de partner die ook projecten met grote raamoppervlakten tot een goed einde brengt. Tel daarbij ook nog een quasi oneindig aantal beschikbare RAL-kleuren en je begrijpt dat we garant staan voor design, gebruiksgemak en functionaliteit.

huis met screens

Comfort boven alles

Standaard voorzien we voor alle screens een muurschakelaar met een Somfy-motor van topkwaliteit. Maar je kunt ook kiezen voor een bediening op afstand en een motor met obstakeldetectie. Zo maak je het jezelf nog makkelijker!

Contacteer ons voor advies en prijzen