👉Kom langs in onze ruime toonzalen en profiteer nu al van onze voorjaarscondities 👉

Ramen & deuren

Mooi en energiezuinig

Aluminium 

Ramen en deuren zijn niet alleen het gezicht van je woning. Ze bepalen in grote mate ook je energieverbruik. Door de juiste materiaalkeuze te maken, kan je over de jaren heen een fikse duit besparen.

Aluminium is door zijn samenstelling een echt topproduct in de bouw. Het is zeer licht en door de verschillende legeringsmogelijkheden kan je de sterkte bepalen. Dat maakt aluminium ook zeer geschikt voor ramen en deuren.

Je kan kiezen uit ons Winsol “Allura” gamma met super isolerende ramen en deuren die allemaal voorzien zijn van de gebreveteerde labyrinth-isolatietechniek . Of uit ons “Steellook” assortiment: een aluminium raam- en deursysteem met ultra-slanke profielen voor een authentieke uitstraling van je gebouw.

Contacteer ons voor advies en prijzen

PVC

Naast een zeer goede prijs-kwailiteitverhouding is PVC erg onderhouds-en energievriendelijk. Door de hoge isolatiewaarde bespaar je kosten op korte én lange termijn. De sterkte en de isolerende eigenschappen van PVC ramen en deuren geven je bovendien een comfortabel en veilig gevoel.

Ook als je van een moderne uitstraling houdt, is PVC zeker een aanrader. Door de grote variatie aan kleuren, stem je je ramen en deuren perfect af op je interieur én je terras of tuin.

Om te verluchten zet je de draai-kipramen open in de positie die jij wil, zo vaak je wil. Of je kiest voor ramen met een kleprooster om te ventileren, zelfs volledig onzichtbaar indien gewenst.

Lees meer over onze Winsol ramen, schuiframen en deuren uit PVC, in deze brochure vol inspiratie.

Contacteer ons voor advies en prijzen

Hout

Houten schrijnwerk zorgt voor een huiselijk gevoel en een warme uitstraling. Kies je bovendien de juiste houtsoort dan krijg je er de onderhoudsvriendelijkheid en bescherming tegen UV- stralen en barre weeromstandigheden gratis bij.

De mogelijkheden met houten schrijnwerk zijn eindeloos en altijd aanpasbaar qua kleur naargelang de mode. Een likje verf en klaar!

Grote afmetingen, meerdere openingsmogelijkheden … in ons industriële atelier is niets onmogelijk voor onze ambachtslui.

Lees meer over de vele voordelen van onze houten profielen of ontdek de vele mogelijkheden van onze houten schuiframen.

Contacteer ons voor advies en prijzen

Voordeuren en buitendeuren

Strak modern, extra beveiligd, subtiel stijlvol, klassiek of sfeervol romantisch ‘à la pastorie’: voor elke voorkeur hebben we de geknipte voordeur. Het enige wat jij hoeft te doen is vergelijken en kiezen uit het materiaal, de kleuren en de technische uitvoering.

Met een voordeur uit het ruime aanbod van onze leverancier, koop je gegarandeerd een kwaliteitsproduct dat al meer dan 45 jaar voor de volle 100% in België geproduceerd wordt.

Laat je in onze toonzaal begeleiden door één van onze ervaren verkopers en wij zorgen voor een professionele plaatsing bij jou thuis.

Contacteer ons voor advies en prijzen

Glas

De energieprijzen swingen de pan uit, het milieu kreunt onder de uitstoot van CO2 … en daarom worden er terecht belangrijke beslissingen en maatregelen genomen. Maatregelen die bouwbedrijven aanzetten om op zoek te gaan naar middelen en manieren om het energieverbruik van je huis of commercieel pand te verminderen. Niet alleen de keuze van je ramen maar ook van het glas, heeft in dat opzicht een zeer grote invloed op de energiezuinigheid van je woning.

Je kan bij ons standaard kiezen uit 6 verschillende glassoorten die elk hun eigen, specifieke eigenschappen hebben:

Contacteer ons voor advies en prijzen