We genieten van ons jaarlijks verlof van 24/12/2021 tem 09/01/2022. We zijn terug open vanaf 10/01/2022!

Ramen & deuren

Mooi en energiezuinig

Je ramen bepalen in zeer grote mate het uitzicht van je woning. Of je nu houdt van strak modern, subtiel stijlvol, klassiek of sfeervol romantisch... onze Winsol ramen en deuren bieden voor elk wat wils en hebben voor elke bouwstijl een gevarieerd aanbod in alle mogelijke afmetingen en kleuren. 

Energiezuinige ramen

Je ramen hebben ook een zeer grote impact op de energiezuinigheid van je huis. Door de juiste materiaalkeuze te maken, kan je over de jaren heen een fikse duit besparen.

Bij Fentris besparen we je alvast één probleem: al onze raamprofielen in hout, PVC en Aluminium voldoen standaard aan de epb-regelgeving en zijn geschikt voor driedubbel glas.

Vind je het moeilijk om te kiezen tussen ramen in PVC, Aluminium of hout? Lees dan even dit beknopte en handige overzicht waarin we per materiaal de belangrijkste kenmerken opsommen.

Het glas in je ramen en deuren

De energieprijzen swingen de pan uit, het milieu kreunt onder de uitstoot van CO2... en daarom worden er terecht belangrijke beslissingen en maatregelen genomen. Maatregelen die bouwbedrijven aanzetten om op zoek te gaan naar middelen en manieren om het energieverbuik van je huis of commercieel pand te verminderen. Niet alleen de keuze van je ramen, maar ook van het glas heeft in de opzicht een zeer grote invloed op de energiezuinigheid van je woning. 

Je kan bij Fentris standaard kiezen uit 6 verschillende glassoorten die elk hun eigen, specifieke eigenschappen hebben:

Voordeuren en buitendeuren

Strak modern, extra beveiligd, subtiel stijlvol, klassiek of sfeervol romantisch 'à la pastorie': voor elke voorkeur hebben we de geknipte voordeur. Het enige wat jij hoeft te doen is vergelijken en kiezen uit het materiaal, de kleuren en de technische uitvoering

Met een voordeur uit het ruime aanbod van onze leverancier, koop je gegarandeerd een kwaliteitsproduct dat al meer dan 45 jaar voor de volle 100% in België geproduceerd wordt.

Neem via onderstaand formulier contact op voor advies en prijzen of laat je in onze toonzaal begeleiden door één van onze ervaren verkopers en wij zorgen voor een professionele plaatsing bij jou thuis.

Contacteer ons voor advies en prijzen

CSS Code