Winsol Summer Deals
Winsol Summer Deals

Breadcrumbs

Zon of regen? Leef meer buiten!
Winsol Summer Deals (actie verlengd)

De zomer staat voor de deur en het is tijd om je buitenruimte naar een hoger niveau te tillen. Of je nu van de zon geniet of een schaduwrijke plek zoekt, Winsol heeft de perfecte oplossingen voor jou. Met de Winsol Summer Deals maak je jouw tuin of terras klaar voor elk weertype, en geniet je optimaal van het buitenleven. Deze speciale promotie-acties lopen tot 8 juli, dus mis je kans niet!

Pergola Z!P en Z!P Cube

Stel je voor: een warme zomerdag, een briesje en een stijlvolle pergola waar je onder kunt ontspannen. Met de Pergola Z!P en Z!P Cube maak je dit waar. Alle satiné RAL-kleuren zijn nu zonder meerprijs beschikbaar. Dat betekent dat je je pergola kunt aanpassen aan jouw smaak en stijl, zonder extra kosten! Deze kleuren geven je tuin een verfijnde uitstraling en bieden de perfecte balans tussen zon en schaduw.

Pergola SO!

De Pergola SO! brengt luxe en comfort samen. Denk aan automatische zonwering die meebeweegt met de zon, of ingebouwde Bluetooth luidsprekers die zorgen voor de perfecte achtergrondmuziek. Bij elke SO! Cosy pergola krijg je nu gratis een automatische motor met Solar Tracker of een set van 2 Bluetooth luidsprekers. Zo wordt jouw buitenruimte een plek waar je het hele jaar door van kunt genieten, ongeacht het weer.

Zonneluifels

Wil je je terras upgraden met wat extra licht en bescherming? De zonneluifels van Winsol bieden de perfecte oplossing. Tijdens de Summer Deals krijg je gratis witte LED verlichting ingebouwd in de armen of kast van de luifel. Of kies voor een gratis Somfy io motor die zorgt voor eenvoudig en comfortabel bedienen van je luifel. Zo maak je van je terras een sfeervolle plek, perfect voor lange zomeravonden met vrienden en familie.

Vertical Shading

Schaduw en privacy zijn essentieel voor een comfortabele leefomgeving. Met de Vertical Shading oplossingen van Winsol ben je verzekerd van beide. Je krijgt €99 tot €199 korting op SolFix en SolarFix screens, die je huis beschermen tegen de zon en nieuwsgierige blikken. Deze screens zorgen voor een aangenaam binnenklimaat en een stijlvolle uitstraling van je woning.

Mis deze unieke kans niet!

Deze fantastische Summer Deals lopen tot 8 juli, dus wacht niet langer en profiteer nu van deze unieke kortingen en gratis upgrades. Of je nu je tuin wilt upgraden met een stijlvolle pergola, je terras wilt verlichten met sfeervolle LED-verlichting, of je huis wilt beschermen met slimme shading oplossingen, Winsol heeft het allemaal.

Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe je jouw buitenruimte kunt transformeren. Leef meer buiten, geniet van elk moment, zon of regen!

Actie loopt tot 8 juli. Wees er snel bij en maak van jouw buitenruimte de ultieme plek om te ontspannen en te genieten!