Winsol Pergola SO! Poolhouse
Winsol Pergola SO! Poolhouse

Breadcrumbs

Winsol terrasoverkappingen zijn échte woonkamers
Een nieuwe manier van buiten leven.

De terrasoverkappingen van Winsol zijn echte sfeermakers en bieden tal van verlichtingsmogelijkheden en comfort. Dankzij de modulaire oplossingen creëer je ruimtes die passen bij jouw wensen en behoeften. En dat biedt diverse mogelijkheden:

  • Poolhouse Met een poolhouse leef je in elk seizoen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat buiten. Het ultieme genot.
  • 'Peranda' De pergola-veranda is een hybride woonoplossing die in elk seizoen een buitenruimte en een aangenaam binnenklimaat biedt.
  • Tuinkantoor Werk in alle rust, omgeven door groen, zonder stress, files of afleiding in jouw eigen tuinkantoor.
  • En zoveel meer… De mogelijke combinaties zijn eindeloos… de mogelijke toepassingen des te meer!

Elke module kan naar believen geopend of gesloten kan worden om te beschermen tegen de zon, kou of elke weersomstandigheid. Er zijn verschillende soorten bescherming en isolatieniveaus beschikbaar om een bruikbare buitenruimte te creëren die in elk seizoen gebruikt kan worden. Bovendien is elke wand ontworpen om de juiste sfeer en het juiste karakter te bieden die passen bij de huidige decoratietrends. Van de in de structuur verwerkte zonwering (die onzichtbaar is wanneer hij omhoog gaat), glazen, industriële of houten schuifwanden tot schuifwanden met dubbele beglazing of een combinatie. Elke module is aanpasbaar.

Laat je inspireren!

Klik op onderstaande link om de Winsol Pergola SO! brochure te downloaden.