Winsol - Pergola So!
Winsol - Pergola So!

Breadcrumbs

Pergola SO!: een nieuwe manier van buiten leven
Knus cocoonen in je eigen tuin of terras? Met de Pergola SO! met kantelbare lamellen creëer je een extra woonkamer buiten. Op elk moment van de dag vertoef je er in alle rust en comfort. En dankzij de sfeerwanden ben je meteen ook beschermd tegen inkijk en wind.

Kenmerken van de Pergola So!

Leef buiten met het comfort van binnen. De bioklimatische Pergola SO! combineert een strak design met tal van snufjes zoals verlichting, luidsprekers en een intelligente aansturing op basis van de stand van de zon.

De aluminium lamellen sluiten het dak van de pergola helemaal af, waardoor je het ganse jaar door van je SO! kan genieten. Of kantel de lamellen voor de perfecte hoeveelheid schaduw op het terras.

Gepatenteerde technologie

Wat als .... je zelf het weer in je tuin of je terras zou kunnen bepalen? De Pergola SO! past zich aan de weeromstandigheden aan dankzij de instelbare lamellen. De gepatenteerde en intelligente aansturing berekent de ideale stand van de lamellen en kantelt ze volgens jouw eigen voorkeuren. En die voorkeuren geef je aan in de app. Kies uit 3 types automatisatie voor het aansturen van de lamellen. Maar daarnaast bedien je ook de ledverlichting, verwarming, speakers en screens via de app.

Totaalbeleving op je terras

Led verlichting

Creëer de perfecte sfeer in je tuin dankzij de ingebouwde verlichting in de Pergola SO! Warm licht voor een gezellige avond met een glas wijn? Of liever koud licht om bij valavond een spannend boek te lezen op je terras? En wat dacht je van een romantische sterrenhemel met kleine led lichtjes in de lamellen? De toon is gezet! Ontdek de SO! optiepakketten met verlichting.

Entertainment

Een Winsol terrasoverkapping is de place to be dankzij de geïntegreerde Bluetooth luidsprekers, stopcontacten en laadpunten in de paal. Transformeer je Pergola SO! in een outdoor cinema en projecteer je favoriete films, series of sportwedstrijden op het projectiescreen. En de infrarood verwarming houdt jullie allen warm. Klaar voor een gezellige avond?

Op maat gemaakt

Gepersonaliseerd

Jouw Pergola SO! moet helemaal bij jou passen én bij de omgeving. Daarom kan je naast de vele opties ook het uitzicht van je terrasoverkapping aanpassen. Kies 1 van de populaire standaardkleuren (wit, zwart of antracietgrijs), of een andere RAL-kleur. En voor wie een warmere touch wil, zijn er ook lamellen met houtlookafwerking.

Sfeerwanden

Samen met de afsluitingen of zijwanden creëren de kantelbare lamellen een natuurlijk microklimaat onder je pergola. Ontdek het uitgebreide gamma sfeerwanden, zoals windvaste screens, verlichte Ambiente lamellenwand, steellook glaswanden en meer. De wanden transformeren jouw Pergola SO! tot de gezelligste plek op aarde.