Fentris Showroom
Fentris Showroom

Breadcrumbs

Ontdek een wereld van mogelijkheden in onze showroom
Het realiseren van jouw droomhuis is méér dan een bouwproject; het is een reis vol inspiratie, creativiteit en persoonlijke keuzes. Natuurlijk kun je online al heel wat vinden, maar niets gaat boven een échte ervaring; de mogelijkheden zien, de materialen voelen, de opties verkennen. Waar kan dat dan het makkelijkst? In onze showroom, natuurlijk!

In onze showroom is het elke dag bouwbeurs

Wij concipieerden onze showroom als een plek waar je warm onthaald wordt. Een plaats waar we jou persoonlijk opvangen en luisteren naar jouw ideeën en wensen. 

Je ontmoet er onze ervaren adviseurs, echte vakmensen die jouw visie begrijpen en omzetten in praktische oplossingen. We luisteren aandachtig, bespreken de verschillende mogelijkheden en zorgen ervoor dat jouw keuzes naadloos aansluiten bij jouw levensstijl en woning.

Een breed scala mogelijkheden

Of het nu gaat om energiebesparende ramen, veilige deuren, sfeervolle terrasoverkappingen of verkoelende zonwering, in onze showroom vind je een breed scala aan producten. Onze producten zijn niet alleen functioneel, maar ook een verrijking voor je interieur en exterieur.

Kwaliteit en vakmanschap

Wij bouwden onze showroom helemaal zelf. Zo kan je persoonlijk en direct onze hoogwaardige materialen en vakmanschap ervaren. Dit is jouw kans om te voelen, te zien en te ervaren hoe jouw keuzes eruit kunnen zien in jouw eigen huis. Onze adviseurs staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt.

Reserveer jouw bezoek

Wil je jouw tijd optimaliseren? Zoek je concreet advies voor jouw vraag? Of wil je gewoon op het gemak de vele opties verkennen en persoonlijk begeleid worden? Dan kan je vanaf nu jouw bezoek aan de Fentris showroom plannen via onze handige reservatie-tool.