De voordeurtrends voor 2024
De voordeurtrends voor 2024

Breadcrumbs

De voordeurtrends voor 2024
Laat je inspireren door de nieuwste Innovaties en trends in voordeurdesign

Het is een uitdaging die velen kennen: je wilt dat je huis eruit springt, dat het jouw unieke stijl en persoonlijkheid weerspiegelt. Maar al te vaak lijken huizen op elkaar, met voordeuren die weinig meer zijn dan functionele toegangspunten. Ze missen dat speciale iets, die persoonlijke touch die jouw huis onderscheidt van de rest. En binnen, waar je je veilig en comfortabel wilt voelen, mis je de geavanceerde functies die het leven makkelijker maken. Dit is het moment waarop je beseft dat een voordeur zoveel meer kan zijn dan alleen een entree.

Méér dan een deur…

Bij Fentris begrijpen we dat jouw voordeur het visitekaartje van je huis is. Daarom zijn we trots om de top vijf design-trends voor 2024 te presenteren die jouw voordeur transformeren van een simpel toegangspunt naar een statement van design en innovatie.

  1. Durf met kleur Laat je persoonlijkheid stralen met een voordeur in een gedurfde kleur. Kies uit levendige roden, zonnig geel, rustgevend teal of diep blauw om je huis een unieke flair te geven. Deze kleuren zijn niet alleen trendy, maar creëren ook een harmonieus geheel met de rest van je huis.
  2. Glas-elementen Breng licht en leven in je entree met elegante glaselementen. Of het nu gaat om een subtiele inzet of een volledige glazen stormdeur, je voordeur wordt een uitnodigende doorgang die natuurlijk licht en warmte binnenlaat.
  3. Geïntegreerde LED verlichting Stap in de toekomst met geïntegreerde LED-verlichting. Kies voor een warm witte gloed of ga voor kleur met RGB-opties. Deze subtiele lichtaccenten, verborgen achter de buitenplaat, bieden niet alleen schoonheid maar ook functionaliteit en veiligheid.
  4. Natuurlijke houtbeits Voor degenen die houden van een tijdloze uitstraling, bieden onze deuren met natuurlijke houtbeits een klassieke charme. Beschikbaar in diverse tinten, van donker tot licht, voegen ze een element van natuurlijke schoonheid toe aan je huis.
  5. Slimme Functies Onze slimme deuren zijn het toppunt van gemak en veiligheid. Met functies zoals automatisch vergrendelen en ontgrendelen, inbraakdetectie en de mogelijkheid om te integreren met andere slimme thuisapparaten, bieden ze een nieuwe dimensie van wooncomfort.

Bij Fentris openen we niet alleen deuren, we openen perspectieven. Met onze vinger aan de pols van de nieuwste trends, bieden we je de sleutel tot een huis dat even uniek is als jij.

Fentris — de deur naar jouw thuis — waar elke entree het begin is van een nieuw verhaal.

Kom dus zeker langs in onze toonzaal en beleef zelf de innovaties en stijlen die Fentris te bieden heeft. Laat je inspireren door de nieuwste trends en ontdek hoe jouw voordeur meer kan zijn dan alleen een toegangspunt - het kan een statement zijn, een welkom, een veilige haven.

Bezoek ons vandaag nog en zet de eerste stap naar het huis van je dromen.