aluminium ramen IQON
aluminium ramen IQON

Breadcrumbs

IQON
Schuifraam voor panoramische vergezichten

De IQON is het allernieuwste paradepaardje van Winsol.

Het is een schuifdeur met ultra slanke aluminium profielen en verder rondom verborgen/weggewerkte profielen in wand, plafond en vloer.

Zo geniet je van een ongehinderd doorzicht en creëer je harmonie tussen de binnen- en de buitenruimte. Het daglicht valt vrij en volop binnen en je geniet van panoramische vergezichten die niet ontsierd worden door functionele elementen.

Design met gevoel

Modern en strak design brengen we niet vaak in verband met gevoel en beleving. Toch is dit wat de IQON doet: je ziet meer, je beleeft meer, je brengt het buitengevoel binnen en je bent omringd door het beste van de vier elementen.

De IQON is de ultieme afwerking voor een luxueuse penthouse: droom weg bij het uitzicht over de skyline van je favoriete stad. Woon je landelijk? Dan haal je de charme van glooiende heuvels en eindeloze velden in huis. En met zicht op zee geniet je des te meer van de eindeloze golven, het zonlicht op het strand en de duinen.

Comfort

Een mooi uitzicht is één zaak, maar je wil natuurlijk niet inboeten aan comfort.

De IQON voldoet vanzelfsprekend aan de hoogste eisen op vlak van thermische en akoestische isolatie. Zo profiteer je wel van uitzicht terwijl het binnen lekker warm blijft. Of je geniet van het uitzicht over de stad zonder dat je gestoord wordt door het omgevingslawaai.

Veilig en gemakkelijk te bedienen

De afwerking van de IQON zit in de details: zo opent dit schuifraam moeiteloos en bijna zonder aanraking dankzij de speciaal ontworpen aluminium wielen.

Optioneel is er een geautomatiseerd motorsysteem beschikbaar. Handgrepen zijn subtiel ingewerkt, zodat ongewenste bezoekers buiten de deur worden gehouden.

Contacteer ons voor advies en prijzen