Voorzetrolluiken
Voorzetrolluiken
Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken plaatsen we op bestaande ramen, aan de buitenkant van het huis. Er komt amper kap- en breekwerk bij kijken. Dat maakt dit type rolluik samen met de snelle en makkelijke montage heel geschikt voor renovaties. Ontdek alle mogelijkheden van rolluiken aan de buitenkant van de gevel. De bediening gebeurt ofwel elektrisch of via zonne-energie.

Nieuwe rolluiken voor bestaande ramen

Deze rolluiken zijn voorzien van een kast aan de gevel en zijn dus zichtbaar aan de buitenkant. De kast bepaalt mee het uitzicht en sluit aan bij de stijl van je woning, of die nu landelijk, klassiek of eerder modern is. We hebben 3 kastdesigns: 45° afgeschuind, afgerond en halfrond.

SolarBox - Voorzetrolluiken op zonne-energie

Wij blijven werken aan onze producten om jou de beste voorzetrolluiken aan te bieden. De meest recente innovatie? Voorzetrolluiken met 2 geïntegreerde zonnepanelen. Elektrische kabels zijn voortaan overbodig, waardoor SolarBox rolluiken nóg sneller geïnstalleerd zijn!

Warmte- en geluidsisolerend

Voorzetrolluiken isoleren niet alleen thermisch, maar ook akoestisch. Dat betekent dat ze straatlawaai buiten houden. En omdat de kast bij voorzetrolluiken aan de buitenkant hangt, heb je nóg minder last van storende geluiden. Daarnaast voorkomen neergelaten rolluiken dat de gezellige warmte ontsnapt in de winter. Tijdens de zomermaanden gebeurt net het omgekeerde en houden de gesloten lamellen de zonnewarmte tegen.

Personaliseer je voorzetrolluiken

Winsol rolluiken worden altijd op maat gemaakt, zodat ze perfect passen op je nieuwe of bestaande ramen en deuren. Onze experts stellen je de ideale kastgrootte voor en eventueel ook de meest geschikte lamellen in aluminium of pvc. Aluminium lamellen zijn bv. sterker, waardoor ze heel geschikt zijn voor de grotere ramen. Pvc heeft daarentegen uitstekende isolatie-eigenschappen.

Daarnaast kan je ook kiezen voor hogere lamellen en lamellen met een vlakker design. Of opteer voor compact opgerolde lamellen, waardoor je ook hogere ramen kan uitrusten met een voorzetrolluik. En de kleur? Ook die kies je zelf! Volledig afgestemd op de rest van het buitenschrijnwerk of in een andere tint. Alle onderdelen lakken we in onze eigen lakkerij.

Contacteer ons voor advies en prijzen