aluminium ramen en deuren
aluminium ramen en deuren
ARTICA +91
Superieure isolatie prestaties

De ARTICA +91 reeks is een reeks aluminium profielen met superieure prestaties op vlak van thermische isolatie en design. Met ARTICA +91 voldoe je bovendien aan de allerstrengste eisen voor passief of nulenergie woningen. Het esthetische aspect verliezen we daarbij niet uit het oog. Deze profielen zijn bijzonder vlak en beschikken over schaduwvoegen voor een nog slanker uitzicht.

Doeltreffende thermische isolatie

Extreem isolerende aluminium profielen die er ook nog eens goed uitzien, dat klinkt (ver)bouwers als muziek in de oren. Maar je wil natuurlijk wel de zekerheid dat deze investering ook rendabel is. Energiebewuste bouwheren kunnen we verzekeren dat de isolatiewaarden van de ARTICA +91 de huidige Europese regelgeving overtreffen. Je bespaart er dus flink mee op je energieverbruik.

Wie kiest voor verwarming door een warmte-pomp of een ander systeem zonder fossiele brandstoffen in combinatie met deze sterk thermisch isolerende profielen kan de energie-factuur tot bijna nul herleiden

Vlak, strak en zonder storende elementen

De ARTICA +91-serie is specifiek ontworpen met een moderne en strakke bouwtrend in het achterhoofd. Of het nu gaat over moderne flatgebouwen of een hedendaags ogende stadswoning: een ARTICA +91-profiel is het beste wat je huis kan overkomen. Het ultravlakke uitzicht zorgt voor een hippe toets en draagt bij tot de architecturale afwerking van je woning.

Functionele elementen zoals scharnieren en afwatering kunnen verdekt ingewerkt worden zodat je geen storende raamelementen in het zicht hebt.

Veilig, stevig en duurzaam

Met de ARTICA +91 bouw je echt met het oog op de toekomst. Over de uitstekende thermische eigenschappen hadden we het al, maar ook de maximale lichtinval verdient aandacht. Hoe meer natuurlijk daglicht je je woning laat binnenvallen, hoe minder kunstlicht je nodig hebt. Je verbruikt dus opnieuw minder elektriciteit.

  • De ARTICA+91 beschikt over tal van inbraakvertragende elementen. Zo houd je ongewenste bezoekers buiten.
  • De uiterst stevige profielen zijn uitermate geschikt voor driedubbele of gelaagde beglazing, ook voor grote raampartijen.
  • De ARTICA+91 is bestand tegen extreme weersbelastingen, ook in hoge gebouwen.
  • Superieure luchtdichtheidArtica+91 garandeert een superieure luchtdichtheid gemeten na installatie met de Blower Door test.
Contacteer ons voor advies en prijzen