Poorten
Poorten
Poorten

Veilig en droog

Tijdens de winter wil je graag dat jouw auto veilig en droog staat. In een afgesloten garage hoef je ’s ochtends niet te krabben omdat je ramen bevroren zijn of moet je geen sneeuw moeten ruimen. In de zomer daarentegen wil je dat jouw auto lekker koel en beschermd staat. Zo kan je in een frisse auto stappen.

Beschermd tegen inbraak

Niets is zo comfortabel als bij regen je garagepoort snel openen met een druk op de knop en in één vlotte beweging binnenrijden. Wanneer ze daarna achter je sluit, ben je ook nog eens beschermd tegen inbraak dankzij de doeltreffende beveiliging.

Verticale opening bij een sectionale garagepoort

Sectionale poorten gaan steeds verticaal open, dit zorgt voor een minimum aan ruimteverlies in jouw garage. De dubbelwandige panelen geven een maximale warmte-isolatie waardoor comfort en duurzaamheid is gegarandeerd.

Bepaal jouw combinatie

Bij al onze garagepoorten kan er gekozen worden uit verschillende panelen en kleuren. De juiste combinatie hiertussen zorgt ervoor dat jouw nieuwe sectionale garagepoort deel uitmaakt van jouw totale woning.

Kleurkwaliteit van een sectionale garagepoort

Een poort wordt voortdurend blootgesteld aan de zon. Om geen kleurkwaliteit te verliezen voorzien wij al onze poorten van een hoogstaande lakkwaliteit in onze eigen lakkerij. Hierdoor zal jouw gekozen kleur niet snel verbleken door de zon en wordt de kleur zo lang mogelijk behouden.

Hoog isolerend

Net zoals bij veiligheid mikken we er op om de hoogste isolerende producten aan te bieden. In België zijn wij de beste op het gebied van isolerende garagepoorten en we zijn zelfs uniek op de markt bij het aanbieden van conform isolerende garagepoorten voor passiefwoningen.

Inbraakveilig attest

Bij alle basismodellen van garagepoorten, kunnen wij een RC2 inbraakveilig attest aanbieden. Winsol streeft er naar om steeds de hoogst mogelijke score te behalen op gebied van veiligheid op al onze producten.

Uitstraling

Een sectionale garagepoort bepaalt mee de uitstraling van jouw woning. Naast ramen en deuren vallen garagepoorten vaak het snelste op bij het bekijken van een woning. Kies dus niet zomaar de eerste de beste poort maar kies er één die perfect aansluit bij jouw woning.

Contacteer ons voor advies en prijzen