Palladia
Palladia

Breadcrumbs

Palladia
Een doortastend en toch eenvoudig design voor een van de meest geliefde modellen van Corradi

Pergotenda® Palladia® voelt zich thuis in elke omgeving, en zijn strakke lijnen laten ruimte voor ieders persoonlijkheid. Zo wordt hij een discrete waarnemer van de tijd die u erin doorbrengt: misschien om iets te doen, misschien om helemaal niets te doen, alleen of met vrienden en familie.

Op het vlak van karakter weigert Pergotenda® Palladia® echter compromissen te sluiten! Zijn afwerkingen in aluminium – een sterk en duurzaam materiaal dat gemakkelijk te vormen is – en zijn nadruk op de voorste hoeken creëren samen een geweldige look, die nog versterkt wordt door het detail waarmee het doek wordt gesloten en dat de Corradi-signatuur draagt, een garantie voor erkenning en expertise 'Made in Italy'.

Palladia

Een pergola met een karaktervol design

Palladia® is een innoverend en aantrekkelijk product. Het is geschikt voor zowel huiseigenaren die op zoek zijn naar een vleugje klasse voor hun buitenruimte, als voor restaurants en cafés die hun terrassen en buitenruimtes willen beschermen en harmonieus willen laten overgaan in het omringende landschap. Palladia® kan dat als geen ander, en dat wordt ruimschoots bevestigd door de projecten waarin u deze pergola in al zijn persoonlijkheid kan bewonderen, zelfs in combinatie met een van de zonnezeilen.

Blijft hij aan de zijkanten open, dan worden de lijnen van de voorste verbindingen benadrukt. Wordt hij uitgerust met zijafsluitingen, dan krijgt Palladia® een volledig nieuw, boeiend en innovatief karakter. Zijafsluitingen zijn immers niet zomaar details, het zijn essentiële elementen die u helpen te beantwoorden aan uw persoonlijke smaak en uw verlangen naar meer of minder privacy, verschillende niveaus van bescherming en lucht- en lichtdoorlaatbaarheid, maar steeds in harmonie met de elementen van de natuur.
Met Pergotenda® Palladia® kan u 365 dagen per jaar genieten van de natuur, want deze pergola is goed bestand tegen zon, regen en wind. De CE-markering garandeert dat hij voldoet aan de huidige regelgeving op het gebied van veiligheid en milieubescherming.

Tot slot versterkt het brede kleurenpalet nog de doorslaggevende persoonlijkheid van deze Pergotenda®: antraciet, ivoor of wit plus voor een oogverblindend effect. Voor een meer intrigerende sfeer kan u kiezen voor de nieuwe kleuren nachtzwart of donkerbrons, of voor een aangepaste RAL-kleur die past bij de modulaire buitenvloeren van keramisch materiaal of ipehout, die zorgen voor een warme uitstraling in tinten variërend van bruin tot olijfgroen.

"Wat eenvoudig is, is perfect", zei Leonardo Da Vinci. Die woorden hebben ons werk hier bij Corradi al vaak geïnspireerd. Zo ook bij de Pergotenda® Palladia®, die het resultaat was van een proces waarbij we al het overbodige wilden elimineren. Altijd met het doel om meer ruimte te creëren voor uw vrije tijd.

Of u uw tijd er nu doorbrengt in gezelschap of helemaal alleen, met een activiteit of gewoon om heerlijk te relaxen: u krijgt van Corradi alle ruimte om uw eigen levensverhaal te schrijven. De enige klok in staat om de tijd van vreugde te meten, is uw eigen hart.

Daarom ontwerpen we al 40 jaar lang schoonheid die ervaren moet worden.