Ontdek de Zonnedagen bij Fentris!
Ontdek de Zonnedagen bij Fentris!

Breadcrumbs

Ontdek de Zonnedagen bij Fentris!
19 April — 19 Mei 2024

De zomer staat voor de deur en dat vieren we dit met fantastische promoties tijdens onze Zonnedagen. Van 19 april tot 19 mei, geniet je bij Fentris van exclusieve aanbiedingen op een breed scala aan producten die jouw buitenbeleving naar een hoger niveau tillen. Mis deze kans niet om jouw huis en tuin zomerklaar te maken!

 
Pergola SO!

Stijlvolle pergola's voor elke smaak

Droom je van een pergola die je terras omtovert tot een chique buitenruimte? Kies voor onze Pergola Z!P of Z!P Cube series en profiteer van de optie om elke satiné of halfglans RAL kleur te kiezen zonder extra kosten. Voor wie meer functionaliteit wenst, de Pergola SO! serie biedt aanzienlijke kortingen op SolFix screens - hoe meer je er toevoegt, hoe meer je bespaart, met kortingen tot €2.250.

 

Automatisatie voor ultiem comfort

Upgrade je Pergola SO! met onze intelligente oplossingen zonder extra kosten. Onze Cosy SO! Classic en Climate modellen komen nu met een gratis automatische motor uitgerust met een Solar Tracker, zodat je lamellen automatisch de zon volgen voor optimale lichtinval en schaduw. Bovendien krijg je bij deze modellen ook gratis Bluetooth luidsprekers of een set van vier druktoetsen met LED verlichting.

 
Pergola SO! Druktoetsen
Zonwering

Zonwering die verkoelt en beschermt

Onze zonweringen, zoals Linasol, Lumisol en Luno, bieden niet alleen schaduw en verkoeling op je terras maar komen nu ook met een gratis LED-verlichting in de armen of een gratis Somfy io motor, waardoor ze gemakkelijk te gebruiken en aan te passen zijn aan jouw behoeften.

 

Screens voor privacy en temperatuurcontrole

Met onze SolarFix en SolFix screens, die nu beschikbaar zijn met €199 en €99 korting per stuk, kun je de warmte buitenshouden en je privacy verhogen. Deze screens zijn uitgerust met geavanceerde motoren voor een stille en effectieve werking.

 
Screens

Maak jouw buitenruimte nu perfect

Elke aanbieding is speciaal ontworpen om jouw buitenleven te verrijken, met een focus op comfort en stijl, en kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen. Dit is het ideale moment om te investeren in de kwaliteit en duurzaamheid die Fentris biedt.

Ben je geïnteresseerd om meer te weten te komen over deze exclusieve aanbiedingen? Bezoek dan onze toonzaal of neem contact met ons op. Onze experts staan klaar om je te voorzien van professioneel advies en om je te helpen bij het kiezen van de perfecte oplossing voor jouw buitenruimte.

Wacht niet te lang; deze Zonnedagen promoties lopen nog tot 19 mei 2024!