Fentris werft aan: dossierbeheerder en plaatser

De Lumisol

Dankzij de Lumisol geniet je na een dagje zonnekloppen ’s avonds gewoon verder onder een aangename LED-sfeerverlichting . Dit geavanceerde zonnescherm werd van A tot Z door Winsol ontwikkeld en volledig ‘in- house’ geproduceerd. De nadruk ligt onmiskenbaar op toptechnologie, duurzaamheiden design. Zo is er geen schroefje van buitenaf zichtbaar!

De knikarmen en het volledig gesloten cassettesysteem zijn van duurzaam aluminium. Dat zorgt er onder andere voor dat het onderhoudsvriendelijke zonweringsdoek altijd beschermd blijft tegen regen, stof en ongedierte.

Lumisol® is een mooi staaltje van puur vakmanschap en past perfect bij elke stijl van woning of terras.

Lees meer over Lumisol, de bediening op maat en zelfs de mogelijkheid tot terrasverwarming.

De Squaro

De Squaro is een ongeëvenaarde combinatie van toptechnologie en modernistisch design. Een combinatie die ervoor zorgt dat het knikarmscherm zowel qua architectuur als qua montage harmonieus aansluit bij elk geveltype.

De volledig uit aluminium opgebouwde gesloten cassette heeft werkelijk alle technologische hoogstandjes onder de kap: een innovatief en gepatenteerd draagbuissysteem, een kipblocksysteem, nieuwe armtechnologie, gepatenteerde LED-verlichting … Dit zonnescherm komt tegemoet aan alle mogelijke wensen.

Lees meer over de vergaande personaliseerbaarheid van de Squaro.

De Linasol

De LINASOL is zonder enige twijfel de Rolls Royce van de zonneschermen. Hij combineert een modern en strak design met directe of indirecte LED RGB-verlichting (kleuren!), en last but not least: een subliem stereogeluid dankzij de ingebouwde waterdichte luidsprekers. Bovendien bestuur jij licht en muziek volledig draadloos vanuit je luie terraszetel via Bluetooth.

Contacteer ons voor advies en prijzen

 
CSS Code