Fentris werft aan: dossierbeheerder en plaatser

De Combisol

De Combisol mag dan wel zeer budgetvriendelijk zijn, hij moet allerminst onderdoen op het vlak van kwaliteit en design!

Aluminium en roestvrij staal zorgen voor de stevigheid. Het doek laat zich wegbergen in een semi gesloten systeem. De ‘Volant Plus’ beschermt je tegen een laagstaande zon. En dankzij de kruisende armen overspan je toch veel diepte met een beperkte breedte.

De Combisol is zo veelzijdig dat hij geschikt is voor elk terrastype.

De Loft

Tegen je gevel of onder een oversteek: het nieuwe LOFT zonnescherm springt eruit door zijn stevigheid en een grote waaier aan kleuren voor het doek. De LOFT vangt zonder probleem windstoten tot 6 beaufort op en is voorzien van kettingarmen voor een extra lange levensduur. Je personaliseert hem volledig volgens jouw smaak en stijl met een doek in een  fris retro-kleurtje of een klassiekere grijstint. Bovendien is de LOFT perfect te combineren met een LED balk of zelfs elektrische verwarming.

De Luno

Het Luno zonnescherm van Winsol zet maximaal in op elegantie, bescherming en veiligheid. Zo ziet je terras er niet alleen goed uit maar houd je het ook lekker koel op de warmste momenten van de dag.

Fraai, compact en elegant door de 100% sluitende behuizing die het doek, de armen en de mechanische onderdelen mooi wegbergt en beschermt.

Stevig en veilig door de knikarmen die opgebouwd zijn uit smeedaluminiumcomponenten en dus beter bestand zijn tegen hevige windstoten, zelfs bij uitval tot 3 meter.

Resultaat? Je zit veiliger dan ooit, de armen breken minder snel én je zonnescherm gaat langer mee.

Ontdek alles over deze sterke schaduwmaker in de Luno brochure .

Wil je de Luno zelf monteren? Dat kan ook! Bereken hier je prijs voor een Luno zelfbouwpakket of contacteer ons voor advies

Contacteer ons voor advies en prijzen

 
CSS Code