Fentris werft aan: dossierbeheerder en plaatser

Zonneschermen

Schaduw op maat

Met onze Winsol zonneschermen bepaal jij waar de schaduw valt op je terras. Bovendien kies jij de stijl die bij je woning past. Wij garanderen voor elk type zonnetent een compact en functioneel design met kwalitatieve knikarmen en duurzame zonweringsdoeken. Voor ieders budget, met of zonder geïntegreerde verlichting en altijd bestand tegen een (wind)stootje.

Je kan bij Fentris kiezen uit maar liefst 7 luifels die we hebben onderverdeeld in 2 categorieën: budgetvriendelijk en topdesign. Maar vergis je niet, onze budgetvriendelijke modellen zijn hoogst kwalitatief en onze topdesign modellen blijven betaalbaar.

Budgetvriendelijke zonneschermen

Onze budgetvriendelijke zonneschermen combineren allemaal kwalitatief aluminium met roestvrij staal. Ze staan zonder uitzondering garant voor stevigheid en je personaliseert ze met kleuren naar jouw smaak.

Design zonneschermen

Onze design zonneschermen zijn één voor één pareltjes van stijl en technisch vernuft. Met hun gesloten cassettesystemen, de nieuwste armtechnologieën, geïntegreerde LED verlichting en soms zelfs luidsprekers toveren ze je terras- en tuinomgeving om tot een plek waar je nooit meer weg wilt.

Contacteer ons voor advies en prijzen

Prijsberekening

De Luno zonwering zit mooi opgeborgen in een volledig gesloten cassettesysteem: een compacte afgeronde behuizing die weinig plaats op je gevel inneemt zodat de Luno geschikt is voor zowel kleinere als grotere terrassen. Bovendien is de Luno standaard uitgerust met een krachtige Somfy motor die je makkelijk van op afstand bedient met een handzender.

Stel hieronder jouw Luno samen, klik op “verstuur” en je ontvangt de prijs binnen de 10 seconden in je mailbox.

Kies de gewenste afmetingen

CSS Code