👉Kom langs in onze ruime toonzalen en profiteer nu al van onze voorjaarscondities 👉

Zonneschermen

Schaduw op maat

Combisol

De Combisol mag dan wel zeer budgetvriendelijk zijn, hij moet allerminst onderdoen op het vlak van kwaliteit en design!

Aluminium en roestvrij staal zorgen voor de stevigheid. Het doek laat zich wegbergen in een semi gesloten systeem. De ‘Volant Plus’ beschermt je tegen een laagstaande zon. En dankzij de kruisende armen overspan je toch veel diepte met een beperkte breedte.

De Combisol is zo veelzijdig dat hij geschikt is voor elk terrastype.

Contacteer ons voor advies en prijzen

Lumisol

Dankzij de Lumisol geniet je na een dagje zonnekloppen ’s avonds gewoon verder onder een aangename LED-sfeerverlichting . Dit geavanceerde zonnescherm werd van A tot Z door Winsol ontwikkeld en volledig ‘in- house’ geproduceerd. De nadruk ligt onmiskenbaar op toptechnologie, duurzaamheid en design. Zo is er geen schroefje van buitenaf zichtbaar!

De knikarmen en het volledig gesloten cassettesysteem zijn van duurzaam aluminium. Dat zorgt er onder andere voor dat het onderhoudsvriendelijke zonweringsdoek altijd beschermd blijft tegen regen, stof en ongedierte.

Lumisol® is een mooi staaltje van puur vakmanschap en past perfect bij elke stijl van woning of terras.

Lees meer over Lumisol, de bediening op maat en zelfs de mogelijkheid tot terrasverwarming.

Contacteer ons voor advies en prijzen

Squaro

De Squaro is een ongeëvenaarde combinatie van toptechnologie en modernistisch design. Een combinatie die ervoor zorgt dat het knikarmscherm zowel qua architectuur als qua montage harmonieus aansluit bij elk geveltype.

De volledig uit aluminium opgebouwde gesloten cassette heeft werkelijk alle technologische hoogstandjes onder de kap: een innovatief en gepatenteerd draagbuissysteem, een kipblocksysteem, nieuwe armtechnologie, gepatenteerde LED-verlichting … Dit zonnescherm komt tegemoet aan alle mogelijke wensen.

Lees meer over de vergaande personaliseerbaarheid van de Squaro.

Contacteer ons voor advies en prijzen

Luno, ook voor de doe-het-zelver

Het Luno zonnescherm van Winsol zet maximaal in op elegantie, bescherming en veiligheid. Zo ziet je terras er niet alleen goed uit maar houd je het ook lekker koel op de warmste momenten van de dag.

Fraai, compact en elegant door de 100% sluitende behuizing die het doek, de armen en de mechanische onderdelen mooi wegbergt en beschermt.

Stevig en veilig door de knikarmen die opgebouwd zijn uit smeedaluminium componenten en dus beter bestand zijn tegen hevige windstoten, zelfs bij uitval tot 3 meter.

Resultaat? Je zit veiliger dan ooit, de armen breken minder snel én je zonnescherm gaat langer mee.

Ontdek alles over deze sterke schaduwmaker in de Luno brochure .

Wil je de Luno zelf monteren? Dat kan ook! Bereken hier je prijs voor een Luno zelfbouwpakket of contacteer ons voor advies

 

Wincube

Met haar frame uit hoogwaardig aluminium is de Wincube zonnewering niets minder dan een veelzijdig architecturaal hoogstandje. Ze heeft een geïntegreerd horizontaal doek in het dak, dat je met een speciaal ontwikkeld systeem in een variabele hoek plaatst. Zo heb je altijd een optimale bescherming tegen laagstaande zon en een goede  waterafvoer. Je kan de Wincube vrijstaand of aan de gevel monteren en verder uitbreiden naar keuze. In de breedte door extra units aan te koppelen of met een schuifdeur of windvast scherm tegen vervelende wind.

Contacteer ons voor advies en prijzen

Loft

Tegen je gevel of onder een oversteek: het nieuwe LOFT zonnescherm springt eruit door zijn stevigheid en een grote waaier aan kleuren voor het doek. De LOFT vangt zonder probleem windstoten tot 6 beaufort op en is voorzien van kettingarmen voor een extra lange levensduur. Je personaliseert hem volledig volgens jouw smaak en stijl met een doek in een  fris retro-kleurtje of een klassiekere grijstint. Bovendien is de LOFT perfect te combineren met een LED balk of zelfs elektrische verwarming.

Contacteer ons voor advies en prijzen

Linasol

De LINASOL is zonder enige twijfel de Rolls Royce van de zonneschermen. Hij combineert een modern en strak design met directe of indirecte LED RGB-verlichting (kleuren!), en last but not least: een subliem stereogeluid dankzij de ingebouwde waterdichte luidsprekers. Bovendien bestuur jij licht en muziek volledig draadloos vanuit je luie terraszetel via Bluetooth.

Contacteer ons voor advies en prijzen

Somfy motoren voor je terrasoverkapping

Al onze zonweringen zijn standaard voorzien van een kwalitatieve Somfy motor. Weg met die zwengel! Één druk op de knop en je regelt je  terrasscherm, knikarmscherm, screens ... naar elke positie die je maar wil. Zo gebruik je je zonwering vaker en haal je nog meer rendement uit je investering. 

Lees er alles over in de Somfy brochure .

Prijsberekening

De Luno zonwering zit mooi opgeborgen in een volledig gesloten cassettesysteem: een compacte afgeronde behuizing die weinig plaats op je gevel inneemt zodat de Luno geschikt is voor zowel kleinere als grotere terrassen. Bovendien is de Luno standaard uitgerust met een krachtige Somfy motor die je makkelijk van op afstand bedient met een handzender.

Stel hieronder jouw Luno samen, klik op “verstuur” en je ontvangt de prijs binnen de 10 seconden in je mailbox.

Kies de gewenste afmetingen