De Fentris zonnedagen zijn in het land! Profiteer van onze zomerse kortingen van 18 mei tot 14 juni >> lees meer

Rolluiken & screens

Toebehoren

Meer of minder licht, een efficiënte luchtverversing, bescherming tegen weersomstandigheden... met onze rolluiken en screens geef je aan je ramen een eigen touch die niet alleen je wooncomfort vergroot maar vaak nog eens goed is voor je gezondheid.

Rolluiken 

Rolluiken zijn de enige manier om je woning echt 100% te verduisteren. Ze beschermen  je ramen tegen wind en alle types neerslag. Bovendien zorgen ze voor een goede geluidsdemping en houden ze UV-stralen tegen zodat je meubels en vloerkleden nooit verkleuren.  

Inbouwrolluiken

Met onze vier modellen hebben we een oplossing in huis voor elk type metselwerk en passen wij ons probleemloos aan. Ook voor rolluiken voor je zaak kan je bij ons terecht.

 

Voorzetrolluiken op zonne-energie

Heeft je woning geen ingebouwde rolluiken? Dan zijn de Winsol voorzetrolluiken de perfecte oplossing. Bovendien kan je ze draadloos bedienen én op zonne-energie.

Screens

Met screens houd je je huis lekker koel op warme zomerdagen én laat je de zon binnen op de heldere, koude winterdagen. Airconditioning wordt zo goed als overbodig en tijdens de koude maanden kan de verwarming een paar graden lager. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portomonnee.

Met Solscreen van Winsol installeer je polyvalente screens, volledig op maat van je ramen. Ze verlagen je energieverbuik en verhogen je wooncomfort.

Wil je screens die in alle omstandigheden mooi strak blijven? Dan kies je voor de windvaste upgrade van Solfix.

Contacteer ons voor advies en prijzen

CSS Code