👉Kom langs in onze ruime toonzalen en profiteer nu al van onze voorjaarscondities 👉

Toebehoren

Optimaliseer je buitenschrijnwerk

Rolluiken 

Rolluiken zijn de enige manier om je woning echt 100% te verduisteren. Ze beschermen  je ramen tegen wind en alle types neerslag. Bovendien zorgen ze voor een goede geluidsdemping en houden ze UV-stralen tegen zodat je meubels en vloerkleden nooit verkleuren.  

Met onze vier modellen hebben we een oplossing in huis voor elk type metselwerk en passen wij ons probleemloos aan.

Wij leveren en plaatsen niet alleen de  rolluiken voor je woning. Ook voor rolluiken voor je zaak kan je bij ons terecht.

Contacteer ons voor advies en prijzen

Screens

Met screens houd je je huis lekker koel op warme zomerdagen én laat je de zon binnen op de heldere, koude  winterdagen. Airconditioning wordt zo goed als overbodig en tijdens de koude maanden kan de verwarming een paar graden lager. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee!

Met Solscreen van Winsol installeer je polyvalente screens voor je ramen, die je energieverbruik helpen verlagen en je wooncomfort verhogen.

Contacteer ons voor advies en prijzen

Balustrades en afscheidingen

Is privacy een aandachtspunt bij je nieuwbouw- of verbouwproject? Ook daar hebben we een aantal uitgekiende Winsol-oplossingen voor.

Met onze scheidingspanelen ga je verder dan louter ‘afscheiden’.  Door de combinatie van aluminium en veiligheidsglas verkrijg je een esthetisch doordacht geheel met een lichte, moderne uitstraling. Wil je de panelen beschermen tegen elk weertype, dan voorzie je ze eenvoudig van windschoren.

Ook met een balustrade met beglazing ga je voluit voor functionele esthetiek en stevigheid.  Je gevel krijgt extra klasse én je kan je kinderen met een gerust hart laten spelen. Bovendien kan je kiezen uit veiligheidsglas, gezandstraald glas … en kan er probleemloos ledverlichting geïntegreerd worden.

Contacteer ons voor advies en prijzen