Fentris werft aan: dossierbeheerder en plaatser

Alu schrijnwerk ondersteunt de architectuur van je woning. Een strakke look of design vormgeving, rechte of gebogen ramen... alle variaties en vormen zijn mogelijk want Winsol produceert ze op maat. Voor de kleur heb je keuze uit een brede waaier aan Winsol-Colora kleurcombinaties. Satijnglans of structuurlak, alles is mogelijk.

Allura +81: een vaste waarde binnen het Winsol gamma

Met het aluminiumAllura +81 profiel haal je super isolerende alu ramen in huis met een ongeziene prijs-kwaliteitverhouding. Een uiterst solide 3-kamersysteem, zo slank mogelijke profielen voor een maximale lichtinval en eindeloze mogelijkheden qua afmetingen en vormen: overtuig jezelf en blader eens door de brochure met ons  Winsol “Allura” gamma

Steellook ramen

Omdat staal thermisch te geleidend is, is het minder geschikt voor ramen dan aluminium. Met ons aluminium Winsol Steellook HI assortiment geef je je bedrijfsgebouw of woning toch die kenmerkende authentieke, industriële uitstraling. 

Aurora: nieuw hyperisolerend schuifraamsysteem

De Aurora schuiframen hebben een zeer vlakke afwerking en stijlvol slanke profielen zodat je profiteert van een ongehinderde lichtinval. Ze bieden een optimale thermische en akoestische isolatie. Bovendien stem je de binnenkant helemaal af op je interieur met een RAL-kleur en afwerking naar keuze.

Artica +91: nieuw hyperisolerend alu raam en deursysteem

De Artica +91 reeks biedt alu profielen met topprestaties qua design en thermische isolatie. Kies je voor verwarming met een warmtepomp of een ander systeem zonder fossiele brandstoffen dan herleid je in combinatie met Artica +91 je energiefactuur tot bijna nul. 

Dankzij de schaduwvoegen bekom je een ultra slank uitzicht en bovendien worden andere storende elementen zoals scharnieren en afwatering netjes en onzichtbaar weggewerkt. 

IQON: een premium schuifdeursysteem met bijna onzichtbare profielen voor panoramische vergezichten

De IQON is een schuifdeur met ultraslanke alu profielen en rondom rond profielen die weggewerkt zijn in de wand, het plafond en de vloer. Ideaal dus als je landelijk woont en maximaal wil genieten van weidse vergezichten. Of voor je buitenverblijf aan zee om nog meer te genieten van de golven en het licht op het water. Laat je inspireren door een overzicht van de mogelijkheden die IQON biedt voor jouw specifieke project.

 

Ons aluminium en steellook schrijnwerk is:

 • Veilig
  Al onze aluminium ramen zijn standaard voorzien van inbraakvertragend beslag. Bovendien kan je de aluminium profielen altijd laten upgraden naar veiligheidsbeslag met een nog hogere performantie. 
 • Onderhoudsvriendelijk
  Met alu schrijnwerk heb je een minimum aan onderhoud. Meer dan zuiver water een spons en wat zachte, neutrale zeep heb je niet nodig.
 • Super isolerend
  Met een goede isolatie bespaar je jarenlang op je energiekosten. Onze aluminium profielen van Winsol halen een Uw waarde van <1,35 W/m²K dankzij de vernuftige labyrinth-isolatietechniek
 • Duurzaam
  Winsol maakt uitsluitend gebruik van het meest hoogwaardig geëxtrudeerde aluminium voor de aluminium profielen. Dat heeft ook hogere wanddiktes als resultaat, dan wat standaard in de markt aangeboden wordt. 
 • Milieuvriendelijk
  Alle productie- en verwerkingsafval van aluminium ramen doorloopt het recyclagecircuit. Wanneer je ramen na decennialang gebruik worden afgebroken, scheiden we alle onderdelen om ze volledig te laten recycleren door gespecialiseerde bedrijven. 

Contacteer ons voor advies en prijzen

CSS Code