€150 korting bij aankoop van je veranda-dak! Claim nu je korting!

Pergola's

Weer of geen weer: altijd buiten

Over het merk Corradi 

Het Italiaanse Corradi heeft een heel uitgebreid assortiment pergola’s waaruit je hieronder een specifiek model kan kiezen. Zowel vrijstaand als aan de muur gemonteerd, behoort tot de mogelijkheden. Net zoals een houten of aluminium structuur. Daarnaast kan je de Corradi van je keuze altijd verder personaliseren en aanpassen want elk product wordt op maat geleverd en geïnstalleerd.

Dat Corradi een Italiaans merk is, valt niet te ontkennen. Met deze kwalitatieve en mooi gedesignde overkappingen spat de elegantie van je terras.  

Contacteer ons voor advies en prijzen

Corradi Eteria, ook voor de doe-het-zelver

De Eteria is het innovatieve instapmodel van Corradi, met aluminium lamellen die je manueel instelt tot 120°. Zo laat je de gewenste hoeveelheid licht door en regel je makkelijk de ventilatie.

Wanneer je de lamellen sluit door ze in de platte stand te zetten, krijg je niet alleen een vol schaduwvlak maar zit je ook volledig droog en beschut tegen de regen. Best handig in ons klimaat!

En is het een stralende dag maar houd je niet van de volle zon? Dan zet je de lamellen gewoon in schuine stand om van een de heldere hemel te genieten terwijl je lekker in de schaduw zit.

Wil je de Eteria zelf monteren? Dat kan ook! Contacteer ons voor advies of een prijsberekening van je zelfbouwpakket.

Corradi Maestro

Met de Maestro heeft Corradi op de toekomst gemikt en… raak geschoten. Voor deze terrasoverkapping werd goed naar de markt geluisterd en dat merk je aan de geavanceerde en stijlvolle oplossingen.

Ben je op zoek naar een unieke pergola in Italiaans design en boordevol innovatie, die jou het buitenleven aangenaam maakt? Blader alvast eens in de brochure en kom langs in onze toonzaal om de Corradi Maestro in het echt te beleven.

Contacteer ons voor advies en prijzen

Corradi Pergotenda 

De Pergotenda van Corradi belichaamt de essentie van terrasoverkappingen: uitgepuurde eenvoud in combinatie met een doeltreffend gebruiksgemak.

Deze Pergola wordt aangebouwd en is voorzien van een doek dat je eenvoudig oprijgt wanneer je meer zon wil. Het sobere design zorgt voor een strakke ‘look’ op je terras.

Contacteer ons voor advies en prijzen

De Corradi Maestro in slechts 2 dagen tijd geinstalleerd op jouw terras? Bekijk het in deze timelapse. 

Prijsberekening

De Eteria is een terrasoverkapping met aluminium lamellen dewelke je manueel moet bedienen. Je kan de lamellen 120 graden draaien voor de perfecte lichtinval en deze beschermen u tegen zon en regen.   De Eteria heeft een standaard hoogte van 250 cm, een breedte van 350 cm en een diepte van 400 cm. De waterafvoer is voorzien via een geintegreerde goot die in de palen verwerkt zit.   Standaard zijn er 2 kleurmogelijkheden : Ral 9010 S en 7016 (antraziet)

Kies de gewenste afmetingen