De Fentris zonnedagen zijn in het land! Profiteer van onze zomerse kortingen van 18 mei tot 14 juni >> lees meer

Pergola's

Met een pergola kan je altijd buiten genieten

Vrijstaand of tegen een gevel, in hout of aluminium... met een terrasoverkapping zet je de weersomstandigheden handig en stijlvol buitenspel en geniet je optimaal van het buitenleven. Dankzij ons ruime gamma selecteer je een design en afwerking die volledig aansluiten bij jouw stijl en je eisen qua comfort.

De SO! van Winsol

Met de nieuwe SO! van Winsol ontdek je een nieuwe manier van buiten leven en creëer je de perfecte sfeer in je tuin. Aangebouwd of volledig vrijstaand, je kan de SO! pergola helemaal naar jouw wensen samenstellen met maar liefst drie verschillende packs die je de keuze geven tussen automatische lamellen, dimbare LED strips en spots, bluetooth geluidssysteem, verwarming...

De Corradi Maestro

Met de Maestro heeft Corradi op de toekomst gemikt en... raak geschoten! Voor deze terrasoverkapping werd goed naar de markt geluisterd en dat merk je aan de geavanceerde en stijlvolle oplossingen. De Maestro is een unieke pergola in Italiaans design en boordevol innovatie die jou het buitenleven aangenaam maakt.

De Corradi Palladia

De Palladia van Corradi belichaamt de essentie van terrasoverkappingen: uitgepuurde eenvoud in combinatie met een doeltreffen gebruiksgemak. Deze pergola wordt aangebouwd en is voorzien van een doek dat je eenvoudig oprijgt wanneer je meer zon wil. Het sobere design zorgt voor een strakke 'look' op je terras.

Contacteer ons voor advies en prijzen

CSS Code