👉Kom langs in onze ruime toonzalen en profiteer nu al van onze voorjaarscondities 👉

Pergola's

Weer of geen weer: altijd buiten

Over het merk Corradi 

Het Italiaanse Corradi heeft een heel uitgebreid assortiment pergola’s waaruit je hieronder een specifiek model kan kiezen. Zowel vrijstaand als aan de muur gemonteerd, behoort tot de mogelijkheden. Net zoals een houten of aluminium structuur. Daarnaast kan je de Corradi van je keuze altijd verder personaliseren en aanpassen want elk product wordt op maat geleverd en geïnstalleerd.

Dat Corradi een Italiaans merk is, valt niet te ontkennen. Met deze kwalitatieve en mooi gedesignde overkappingen spat de elegantie van je terras.  

Contacteer ons voor advies en prijzen

 

Corradi Eteria, bereken je prijs voor het zelfbouwmodel

De Eteria is het innovatieve instapmodel van Corradi, met aluminium lamellen die je manueel instelt tot 120°. Zo laat je de gewenste hoeveelheid licht door en regel je makkelijk de ventilatie.

Wanneer je de lamellen sluit door ze in de platte stand te zetten, krijg je niet alleen een vol schaduwvlak maar zit je ook volledig droog en beschut tegen de regen. Best handig in ons klimaat!

En is het een stralende dag maar houd je niet van de volle zon? Dan zet je de lamellen gewoon in schuine stand om van een de heldere hemel te genieten terwijl je lekker in de schaduw zit.

Wil je de Eteria zelf monteren? Dat kan ook! Contacteer ons voor advies of een prijsberekening van je zelfbouwpakket.

 

Corradi Maestro

Met de Maestro heeft Corradi op de toekomst gemikt en… raak geschoten. Voor deze terrasoverkapping werd goed naar de markt geluisterd en dat merk je aan de geavanceerde en stijlvolle oplossingen.

Ben je op zoek naar een unieke pergola in Italiaans design en boordevol innovatie, die jou het buitenleven aangenaam maakt? Blader alvast eens in de brochure en kom langs in onze toonzaal om de Corradi Maestro in het echt te beleven.

Contacteer ons voor advies en prijzen

 

Corradi Pergotenda 

De Pergotenda van Corradi belichaamt de essentie van terrasoverkappingen: uitgepuurde eenvoud in combinatie met een doeltreffend gebruiksgemak.

Deze Pergola wordt aangebouwd en is voorzien van een doek dat je eenvoudig oprijgt wanneer je meer zon wil. Het sobere design zorgt voor een strakke ‘look’ op je terras.

Contacteer ons voor advies en prijzen

De Corradi Maestro in slechts 2 dagen tijd geinstalleerd op jouw terras? Bekijk het in deze timelapse. 

Prijsberekening

De Eteria is een terrasoverkapping met aluminium lamellen die je manueel bedient. De lamellen beschermen je tegen zon en regen, en je kan ze manueel 120 graden draaien tot de perfecte positie.  De Eteria is 2,5 meter hoog, 3,5 meter breed en 4 meter diep. De waterafvoer zit mooi weggewerkt in de palen.

Stel hieronder jouw Eteria samen, klik op “verstuur” en je ontvangt de prijs binnen de 10 seconden in je mailbox.

Afmetingen


3.5m

4.0m

Plaatsingshulp

Kies je voor plaatsingshulp dan komt er één van onze medewerkers meehelpen om jouw terrasoverkapping te monteren. Zorg er wel voor dat jij zeker kan meehelpen. Het plaatsingsmateriaal is inbegrepen. Het voorbereidende werk, zoals bijvoorbeeld het gieten van een betonnen steunvoet, niet.

Vul je persoonlijke gegevens in, klik op “verstuur” en je ontvangt binnen de 10 seconden de prijs in je mailbox